16.5.13

Η Lana Del Rey έρχεται στο Terra Vibe στις 8 Ιουλίου

Η Lana Del Rey, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της σύγχρονης ποπ, θα εμφανιστεί τελικά στο Terravibe της Μαλακάσας, τη δεύτερη μέρα του Rockwave Festival, την Δευτέρα 8 Ιουλίου.


Την ίδια μέρα με την 26αχρονη ερμηνεύτρια - στο Vibe Stage - θα δούμε τους Iced Earth, Suicidal Tendencies, At the Gates, ενώ την Τρίτη 9 Ιουλίου στο Terra Stage θα εμφανιστούν οι Dead Can Dance, οι Monophonics, ο Craig Walker, οι Opera Chaotique, ενώ στο Vibe Stage θα δούμε Septicflesh, Chaostar, Acid Death, Tardive Dyskinesia. Μεταμεσονύχτια εμφάνιση θα πραγματοποιήσει ο αγαπημένος Γιάννης Αγγελάκας.

Λάμψη χολιγουντιανής σταρ

Με όνομα το οποίο συνδυάζει την λάμψη της χολιγουντιανής σταρ Lana Turner και του μοντέλου αυτοκινήτου της δεκαετίας του ’80 Ford Del Rey και εικόνα που σου μένει αποτυπωμένη στη μνήμη, η Lana Del Rey έκανε την εμφάνισή της στα μουσικά δρώμενα ευελπιστώντας να αφήσει εποχή. Η Elisabeth Grant -γεννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στη λίμνη Placid- έβγαλε έναν δίσκο στις αρχές του 2010 με τίτλο «Kill Kill», ο οποίος πέρασε παραδειγματικά απαρατήρητος. Μετά από αυτό, την υπόθεση ανέλαβε το γνωστό αμερικάνικο εργοστάσιο της «Showbiz», που συνήθως δικαιώνεται, φέρνοντας τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Η πρώτη κίνηση ήταν η αλλαγή του ονόματος της, σε Lana Del Rey.

Μελωδίες με αξιοπρεπή αυτοσαρκαστικό στίχο

Στη δεύτερη απόπειρά της, η νεαρή αμερικανίδα δείχνει να κερδίζει το στοίχημα της με την δόξα, χρησιμοποιώντας υπερτονισμένα στοιχεία ρετρό τονίζοντας την εικόνα της με νέα χείλη και μαλλιά που κάνουν ομολογουμένως την διαφορά.

Η μουσική στο τελευταίο της άλμπουμ, που φέρει τον τίτλο «Born To Die», είναι μελαγχολική και διαθέτει εξαίσιες μελωδίες, οι οποίες ντύνουν έναν αξιοπρεπή αυτοσαρκαστικό στίχο.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...