7.5.13

Acer Aspire R7, το laptop με Ezel Hinge που θέλεις να αγγίξεις

Το νέο και εντυπωσιακό Acer Aspire R7 είναι η απόδειξη ότι οι μηχανικοί της εταιρείας παράγουν έργο όσο ο πρόεδρος της Acer αναλώνεται τους τελευταίους μήνες στο να κατηγορεί τα Windows 8 για την πτώση των πωλήσεων των PC.

Το Acer Aspire R7 δεν είναι ακόμη ένα Windows 8 laptop όπως έχουμε συνηθίσει. Διαθέτει ένα διαφορετικό «λαιμό», που η Acer το ονομάζει Ezel Hinge, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη να περιστρέφεται σε διαφορετικές θέσεις ή γωνίες. Έτσι, ανάλογα με τη χρήση και τη θέση της οθόνης το Acer Aspire R7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Ezel Mode, Notebook Mode, Display Mode και Pad Mode.

Mε τις 4 καταστάσεις το Acer Aspire R7 μπορεί να μεταμορφώνεται και να χρησιμοποιείται ως ένα κανονικό laptop, ένα tablet ή ένα desktop υπολογιστή με ρυθμιζόμενη γωνία θέασης της οθόνης προσφέροντας ακόμη καλύτερη εμπειρία χρήσης με το συνδυασμό του πληκτρολογίου, του touchpad και της οθόνης αφής. Μάλιστα, η Acer υποστηρίζει ότι οι αλλαγές στις διαφορετικές καταστάσεις γίνονται τόσο εύκολα και απλά χρησιμοποιώντας μόνο ένα χέρι.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το touchpad που έχει τοποθετηθεί πίσω από το πληκτρολόγιο, χαρακτηριστικό που δε το συναντάμε συχνά σε αντίστοιχα laptops. Η ιδέα είναι ότι οι χρήστες θα χρησιμοποιούν περισσότερο την οθόνη αφής και το πληκτρολόγιο αξιοποιώντας παράλληλα τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 8 και το περιβάλλον αφής.




ACER ASPIRE R7 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Full HD οθόνη αφής 15,6” με ανάλυση 1920 x 1080
  • Επεξεργαστή Intel Core i5
  • 6 GB μνήμη RAM
  • 500 GB σκληρό δίσκο και 24 GB SSD
  • Πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους με backlit φωτισμό πλήκτρων
  • Θύρες HDMI, SD card reader, 3 USB, Wi-Fi, Bluetooth
  • Επιπλέον θύρα που υποστηρίζει VGA, RJ45 και USB
  • Dolby Home Theater v4 και τέσσερα ηχεία 8W


Το Acer Aspire R7 θα είναι διαθέσιμο αρχικά στην Αμερική από τις 17 Μαΐου 2013 με τιμή $999,99.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...