10.5.13

Οι 10χρονοι Locomondo με νέο δίσκο στο Gagarin

Οι Locomondo γιορτάζουν τα 10 τους χρόνια, παρουσιάζοντας τον 7ο δίσκο τους με τίτλο «Οδύσσεια», στο Gagarin 205 το Σάββατο 11 Μαΐου.




Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησαν γράφοντας ένα demo το 2003. Στις 11 Μαΐου 2003 μπήκαν για πρώτη φορά σε επαγγελματικό studio, για να γράψουν τον πρώτο δίσκο. Η 11η Μαΐου συμπίπτει και με την επέτειο θανάτου του Bob Marley, μια ημερομηνία που σήμαινε πολλά για τους Locomondo.

Τη νύχτα της πρώτης τους ηχογράφησης, πήρε μπρος και η μηχανή του πλοίου των Locomondo –ή καλύτερα του «διαστημόπλοιου»- και τώρα, 10 χρόνια μετά, το διαστημόπλοιο προσγειώνεται στο «Gagarin», σε μια… «Οδύσσεια του διαστήματος»!

Η μεγάλη μουσική παρέα του reggae, ska και latin ρυθμού έχει κερδίσει τις καρδιές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και την ζωντάνια που εκπέμπουν, οι Locomondo μετατρέπουν την κάθε συναυλία τους σε ένα ατελείωτο πάρτι, όπου τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός. Κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Μετά από 10 χρόνια διαρκούς παρουσίας στη σκηνή στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, οι Locomondo επιστρέφουν στη δισκογραφία με νέα τραγούδια αποκλειστικά δικής τους παραγωγής, όπου η διανομή και η πώληση του δίσκου, θα γίνεται χωρίς μεσάζοντες, απ' ευθείας στους χώρους συναυλιών της μπάντας και μέσω internet, ώστε να επιτευχθεί το μικρότερο δυνατό κόστος.

Πληροφορίες: Gagarin 205, Λιοσίων 205, 215 5400888, είσοδος 12€, οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30 μ.μ.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...