9.5.13

iPhone 6 σε site της Vodafone Αγγλίας, είναι αυτό το iPhone 5S;

Κάποιος παίζει με την υπομονή μας ή το iPhone 6 είναι όντως το iPhone 5S που όλοι περιμένουμε από την Apple. Σύμφωνα τουλάχιστον με πληροφορίες που είδαν το όνομα iPhone 6 σε εσωτερικό site της Vodafone Αγγλίας.


Σύμφωνα με την φωτογραφία που έλαβε το περιοδικό Stuff, κάποιος υποτιθέμενος υπάλληλος της Vodafone Αγγλίας κατάφερε να φωτογραφίσει τον νέο κατάλογο με στοκ από smartphones με το iPhone 6 να είναι μέσα σε αυτά. Η έκπληξη προφανώς έχει να κάνει με το όνομα του νέου iPhone που παρουσιάζεται ως iPhone 6 αντί για iPhone 5S με ηλεκτρονικά που θα υποστηρίζουν το νέο 4G LTE δίκτυο της εταιρείας.

Αν πιστέψουμε ότι η φωτογραφία είναι αληθινή και ο αποστολέας δεν φαντάστηκε αυτό που φωτογράφισε, τότε είναι πιθανό να δούμε το νέο iPhone 6 αντί για το iPhone 5S που όλοι περιμένουν ως το νέο μοντέλο μετά το iPhone 5. Είναι συνηθισμένη πρακτική για τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να προετοιμάζουν το στοκ εσωτερικά και να ετοιμάζονται για την μεγάλη μέρα που θα ανακοινώνουν ένα νέο μοντέλο, τόσο σημαντικό όσο το iPhone 6 και φυσικά το νέο iOS 7.

Μπορεί βέβαια όλα αυτά να μην είναι τίποτα περισσότερο από μια καλή δουλειά στο Photoshop, ένα τυπογραφικό λάθος ή ένα αστείο του εργαζόμενου στο software που διαχειρίζεται το στοκ της Vodafone UK. Όσο πλησιάζουμε προς το WWDC 2013 τέτοιου είδους “ειδήσεις” και πληροφορίες θα πληθαίνουν. Προετοιμαστείτε ανάλογα.

Στην φωτογραφία είναι ένα mockup / concept του iPhone 6, όχι κάποιο υπαρκτό ή πραγματικό μοντέλο.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...