3.5.13

Samsung Galaxy S4 εναντίον iPhone 5 σε drop test, μεγάλες αντοχές

Η σύγκριση Samsung Galaxy S4 και iPhone 5 είναι αναπόφευκτη ακόμα και όταν πρόκειται για drop test. Αυτού του είδους οι δοκιμές που προσπαθούν να προσομοιώνουν την πτώση του smartphone από διάφορα ύψη και να δουν το είδος της ζημιάς που θα προκληθεί.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ GALAXY S4

Το drop test περιελάμβανε τρεις δοκιμές και πτώσεις από το ύψος της τσέπης, το ύψος του στήθους όπως όταν γράφουμε μήνυμα και από ύψος περίπου 2.1 μέτρα. Τόσο το Galaxy S4 όσο και το iPhone 5 άντεξαν με παραδειγματικό τρόπο την βασανιστική σύγκρουση με το έδαφος. Το Galaxy S4 φάνηκε να υποφέρει ελαφρώς περισσότερο με σπασμένη οθόνη αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Από την στιγμή που πρόκειται για δοκιμή που πολλούς τυχαίους παράγοντες, το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο.

Η κατάσταση αποκτά ενδιαφέρον όταν Galaxy S4 και iPhone 5 δοκιμάζονται από ύψος 3 μέτρων. Μετά από αυτή την δοκιμή η οθόνη του Galaxy S4 θρυμματίστηκε όπως και ο φακός της κάμερας και το τηλέφωνο πέθανε. Αντίθετα το iPhone 5 άντεξε χωρίς την παραμικρή ζημιά στην οθόνη. Για αυτό τον λόγο το iPhone 5 δοκιμάστηκε ξανά και αυτή την φορά έπεσε με την οθόνη στο έδαφος. Ξανά, ούτε μία ρωγμή στην οθόνη παρά ένα μικρό ράγισμα στην μια άκρη.

ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΟΥ IPHONE 5 ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΖΕΤΑΙ

Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο. Το συγκεκριμένο drop test δείχνει ότι δύο από τα κορυφαία smartphones της αγοράς, το Galaxy S4 και iPhone 5, αντέχουν σε πλήθος πτώσεων μέχρι να σπάσουν εντελώς ή να σβήσουν για πάντα. Δεν θέλεις με τίποτα να δεις το αγαπημένο σου smartphone στο κρύο τσιμέντο με την οθόνη ραγισμένη.





Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...