8.5.13

Samsung Galaxy S4 32GB στην Αμερική για να μην έχεις microSD


Είναι επίσημο πλέον, το Samsung Galaxy S4 θα αποκτήσει επιπλέον χωρητικότητα με το νέο μοντέλο των 32GB που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Αμερική. Όσοι είχαν παράπονα για την χωρητικότητα του Galaxy S4 τώρα δεν έχουν δικαιολογία.

Το Samsung Galaxy S4 16GB στην πραγματικότητα έχει μόνο τον μισό χώρο ελεύθερο για αρχεία του χρήστη. Τα περίπου 8GB χρησιμοποιούνται από το Android και τις νέες εφαρμογές της Samsung, με μόλις 8.5GB ελεύθερα για φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και αρχεία των χρηστών. Η απάντηση της Samsung για λύση στο πρόβλημα ήταν απλή: όσοι θέλουν περισσότερο χώρο θα πρέπει να αγοράσουν κάρτα μνήμης microSD.

Από τις 10 Μαΐου 2013 οι Αμερικανοί θα έχουν την δυνατότητα αγοράς του νέου Samsung Galaxy S4 32GB από το δίκτυο της AT&T. Το ίδιο Galax S4 που ξέρουμε αλλά με περισσότερη μνήμη on board. Όλα αυτά με τιμή $250 δολάρια και συμβόλαιο για 2 χρόνια στο δίκτυο της AT&T. Η αντίστοιχη τιμή για το Galaxy S4 16GB είναι $200 με συμβόλαιο 24 μηνών.

Όσοι βέβαια θέλουν να αγοράσουν το νέο Galaxy S4 στην Ελλάδα δεν έχουν παρά να βρεθούν σε ένα κατάστημα Cosmote ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε δίκτυο 4G LTE και τρελές ταχύτητες downloads. Η Samsung Ελλάδας έχει υποσχεθεί αναβάθμιση στο firmware τουΕλληνικού Galaxy S4 μόλις η Vodafone έχει έτοιμο και το δικό της δίκτυο 4G LTE.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...