6.5.13

Feel Art on your Body - 7th International Athens Tattoo Convention

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η Red & White Productions, πιστή στο ραντεβού της με τους λάτρεις του Tattoo και στα πρότυπα των μεγαλυτέρων tattoo conventions της Ευρώπης, διοργανώνει το 7oΔιεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας (7th Athens Tattoo Convention), στην Αθήνα στις 10,11 & 12 Μαΐου 2013 στο Γήπεδο [Tae Kwon Do], Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου.

Μετά την αθρόα περσινή προσέλευση όπου περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες βρέθηκαν στους χώρους του και φέτος το Festival θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο που ικανοποίησε με τη λειτουργικότητά του όλους τους παρευρισκόμενους, σε μια κυριολεκτικά γιορτή για τους λάτρεις της δερματοστιξίας. Κορυφαίοι Έλληνες αλλά και ξένοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο έρχονται να παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στην πανάρχαια αυτή τέχνη επιδεικνύοντας τα σχέδιά τους, να ενημερώσουν τους επισκέπτες για ότι έχει να κάνει με ζητήματα tattoo όπως τεχνοτροπίες, χρωματισμοί, απαραίτητοι κανόνες υγιεινής κ.α. Το festival θα φιλοξενήσει για ακόμη μια χρονιά καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, που σύντομα θα ανακοινωθούν. Επίσης, θα υπάρχουν περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadgets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ κ.α.

Το πρόγραμμα του festival θα είναι κάτι παραπάνω από χορταστικό. Σε ολόκληρη τη διάρκεια του θα πραγματοποιούνται δρώμενα όπως Art Fusion, όπου 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες και κάθε 3 λεπτά αλλάζουν θέση και συνεχίζουν, αλλάζοντας το σχέδιο του προηγούμενου καλλιτέχνη βάζοντας τη δική τους φαντασία… BodyPaintingShow, Εκθέσεις σχεδίων με επιδείξεις και βράβευση των καλύτερων σχεδίων από αυτά, Διαγωνισμοί καλύτερου tattoo ανά κατηγορία όπωςBest Color Tattoo Contest, Best Black & Grey Tattoo Contest, Best Tattoo of theShow, GraffitiShow, Bike & Skateshow, BondageShow, Acrobatics,CapoeiraShow κ.α.

Τέλος, θα πραγματοποιηθούν live & dj set τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν. 

Info: 

Προπώληση

T.B.A.



Τιμή Εισιτηρίου

1 Ημέρα: 10€

3 Ημέρες: 20€



Δες ακόμα:



Official Video I.A.T.C 2012: http://www.youtube.com/watch?v=CEWzI5OOEiw












Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...