31.1.13

To Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου επιστρέφει

Τα 11 του χρόνια κλείνει φέτος το Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου και θα τα γιορτάσει όπως κάθε χρόνο στο Gagarin 205 από την 1η ως τις 3 Φεβρουαρίου.

Αυτή τη φορά, μαζί με το Νίκο Τριανταφυλλίδη – εμπνευστή και καλλιτεχνικό διευθυντή – στις καρέκλες των συνδιοργανωτών και υπεύθυνων του προγράμματος έκατσαν ο μουσικός και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Βούλγαρης και ο σκηνοθέτης Φωκίων Μπόγρης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει «κλασσικές» αγαπημένες ταινίες, ξεχασμένα «διαμάντια» αλλά και νέες πολλά υποσχόμενες παραγωγές.Tιμώμενο πρόσωπο φέτος θα είναι ο ηθοποιός Διονύσης Ξανθός ο οποίος και θα βραβευθεί ενώ παράλληλα θα προβληθεί ένα αφιέρωμα με τις σημαντικότερες στιγμές της φιλμογραφίας του.

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο party με τους Trashformer, όπως και ένα πάνελ με θέμα “Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου – 10 χρόνια μετά” και συμμετέχοντες στη συζήτηση τους Πέτρο Τατσόπουλο, Θανάση Χειμωνά, Δημήτρη Κολιοδήμο, Γιώργο- Ίκαρο Μπαμπασάκη, Νίνο Φενέκ Μικελίδη και Νίκο Τριανταφυλλίδη.

H τιμή του ημερήσιου εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gagarin205.gr και τοwww.greekcultfilmfestival.gr.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...