23.1.13

Samsung Galaxy S4 στις 22 Μαρτίου και το πρώτο leaked benchmark

Οι φήμες για το Samsung Galaxy S4 οργιάζουν και μαζί και οι πληροφορίες που έρχονται από κάθε πλευρά πλέον. Όσο πλησιάζουμε στο Mobile World Congress 2013 θα ακούμε και θα διαβάζουμε περισσότερα για το ολοκαίνουριο Galaxy S4 πού μάλλον θα παρουσιαστεί μετά την μεγάλη γιορτή των smartphones στην Βαρκελώνη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Samsung θα ανακοινώσει το Samsung Galaxy S4 στις 22 Μαρτίου 2013 σε ειδικό event στην Αμερική, με σκοπό την παρουσίαση του νέου Samsung smartphone. Γιατί να παρακάμψουν το MWC 2013 και στήσουν το δικό τους πάρτι παραμένει άγνωστο, οι Κορεάτες όμως φαίνεται ότι αλλάζουν στρατηγική και κινούνται διαφορετικά και με περισσότερο Apple τρόπο σε όλα τα επίπεδα.

Τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S4 παραμένουν άγνωστο εκτός από κάποιες αναφορές και φυσικά ελπίδες που έχουν όλοι για το επόμενο high end Samsung smartphone. Αυτό σημαίνει ότι ίσως δούμε ένα νέο Samsung Exynos 5 Octa SoC στο 1.8GHz. να αναλαμβάνει δράση με την βοήθεια του Android 4.2 και φυσικά 2GB RAM μαζί με κάμερα ανάλυσης 13 megapixel. Αν κάτι είναι πιθανό να συμβεί μέχρι την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S4 είναι όλα τα specs στο hardware εκτός από το Android 4.2.

Μπορεί βέβαια να δούμε ένα νέο design του τετραπύρηνου Exynos στο 1.8GHz κατασκευασμένο σε μικρότερη κλίμακα και άρα με χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος μαζί και με ηλεκτρονικά που επικοινωνούν με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G LTE.

Στο benchmark που κυκλοφόρησε και φαίνεται στην φωτογραφία, το υποτιθέμενο Samsung Galaxy S4 συγκεντρώνει 19072 πόντους.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...