20.1.13

Καθαρίστρια "κλέβει" τρένο και αθωώνεται!

Αθωωτική ήταν η απόφαση δικαστηρίου της Στοκχόλμης για μία καθαρίστρια, η οποία κατηγορήθηκε ότι έκλεψε συρμό του προαστιακού σιδηρόδρομου, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε επάνω σε μονοκατοικία.



Η σουηδική δικαιοσύνη κατέληξε ότι η γυναίκα δεν είχε κλέψει το τρένο.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα, η οποία τραυματίσθηκε σοβαρά όταν εκτροχιασμένος συρμός συγκρούσθηκε με το κτήριο, έθεσε σε λειτουργία τη μηχανή του οχήματος κατά λάθος, καθαρίζοντας κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Ο εισαγγελέας Περ Άντερσον ανακοίνωσε ότι η υπόθεση τίθεται στο αρχείο και η γυναίκα δεν αντιμετωπίζει πλέον καμία κατηγορία.

Όλα συνομολογούν στο ότι έχουμε να κάνουμε με ένα καθαρό ατύχημα στο οποίο συνέβαλαν εντελώς σπάνιες περιστάσεις, δήλωσε συγκεκριμένα ο Άντερσον, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Από τη σύγκρουση, η οποία συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, στο προάστιο του Σαλτσγιομπάντεν, δεν τραυματίσθηκε κανείς άλλος πλην της ίδιας της καθαρίστριας.

Οι εταιρείες διαχείρισης των συρμών του προαστιακού σιδηροδρόμου, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουν κατηγορίες, μετά τη διεξαγωγή έρευνας, για παραβίαση των κανόνων ασφαλείας.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...