26.1.13

«Πιο θηλυκή η Μπάγερν με τον Πεπ»

Με τίτλο "Ο Γκουαρντιόλα είναι η συνεχής εκθήλυνση του ποδοσφαίρου", ο Γερμανός φιλόσοφος, Βόλφραμ Αϊλενμπέργκερ, υποστήριξε πως με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο, η Μπάγερν Μονάχου θα παίζει πλέον πιο... θηλυκά!

Ο Αϊλενμπέργκερ κατέχει και δίπλωμα προπονητικής και σε άρθρο του στην εφημερίδα "Der Taggespiegel" σημειώνει πως ο Γκουαρντιόλα στον τρόπο παιχνιδιού του έχει αποβάλει κάποια χαρακτηριστικά που θεωρούνται αντρικά όπως η φυσική κατάσταση, η επιθετικότητα και η ανιδιοτέλεια και πρόσθεσε χαρακτηριστικά περισσότερο γυναικεία όπως η επικοινωνία, η συλλογικότητα και η δημιουργικότητα.



Μάλιστα ο Αϊλενμπέργκερ σημειώνει πως κύριοι εκφραστές αυτών των χαρακτηριστικών ήταν στην Μπαρτσελόνα οι Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα λόγω του "ανδρογενούς παρουσιαστικού τους".


Όσο γιατί η Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα είχε συντριπτική κατοχή μπάλας, αυτό συνέβαινε διότι, σύμφωνα με τον φιλόσοφο-προπονητή, στον Ισπανό τεχνικό "αρέσουν υπερβολικά τα προκαταρκτικά στο σεξ και δεν έχει απολύτως καμία βιασύνη να ολοκληρώσει".

Επιπλέον, ο Αϊλενμπεργκερ εξήγησε γιατί, κατά την γνώμη του, οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Σάμουελ Ετό'ο δεν έγιναν αποδεκτοί από τον Γκουαρντιόλα. Ο λόγος ήταν πως και οι δυο ήταν αρκετά αρρενωποί για να ταιριάξουν στον τρόπο παιχνιδιού του Γκουαρντιόλα.

Τα όσα υποστήριξε στο άρθρο του ο Αϊλενμπέργκερ σχολιάστηκαν από την γερμανική εφημερίδα "BILD" η οποία τον αποκάλεσε "φιλόσοφο και φιλόχαζο" ενώ από την Μπάγερν Μονάχου δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...