30.1.13

SanDisk Ultra Plus SSD 256GB με SATA 3, απλά TOP!

Το 2013 θα είναι η χρονιά των SSD, κρατήστε το αυτό. Ο SanDisk Ultra Plus SSD 256GB είναι ένα τρανό παράδειγμα της νέας αποθηκευτικών μέσα που προσπαθεί να ξεπεράσει τους σκληρούς δίσκους σε επιδόσεις και να προσφέρει ανταγωνιστική τιμή με αρκετά καλή χωρητικότητα για καθημερινή χρήση.

Ο SanDisk Ultra Plus SSD χρησιμοποιεί τον Marvell SS889175 controller, αφήνοντας πίσω την λύση SandForce. Με SATA 3 στα 6Gbps θα προσφέρει επιδόσεις πολύ καλύτερες από σκληρό δίσκο αλλά από ό,τι δείχνουν τα test, όχι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Η SanDisk υπόσχεται ταχύτητες μέχρι και 520MB/s χβρίς να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για εγγραφή ή ανάγνωση δεδομένων. Από το νούμερο μάλλον αφορά read access.

Εξοπλισμένο με eX2 ABL MLC NAND σε τεχνολογία 19nm ο SanDisk Ultra Plus SSD είναι διαθέσιμος σε μοντέλα με χωρητικότητα 64GB, 128GB και 256GB. Η μεγαλύτερη χωρητικότητα είναι και αυτή που “αξίζει” αν επιλέξετε τον συγκεκριμένο SSD. Η υποστήριξη TRIM και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κατατάσσονται στα θετικά. Ο SanDisk Ultra Plus SSD βρίσκεται ανάμεσα στους SSD της κατηγορίας με χαμηλή ή την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, κάτι που πρακτικά σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Για όσους έχουν περί τα $220 για επένδυση στον SanDisk Ultra Plus SSD 256GB οι εναλλακτικές είναι καλύτερες στις επιδόσεις και μπορεί μάλιστα να έχουν SanDisk NAND chips στο εσωτερικό τους.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...