24.1.13

LG Optimus G Pro, Android 4.1 με S4 Pro 1.7GHz

Τελικά η LG έκανε το θαύμα της και οι Ιάπωνες έχουν πλέον δικαίωμα στο όνειρο του LG Optimus G Pro. Το νέο LG smartphone ανεβάζει τον πήχη του ανταγωνισμού στα ύψη και δείχνει ότι το απόλυτο μέγεθος μετράει σε όλες τις περιπτώσεις: οθόνη, επεξεργαστής, μνήμη.



Το είχαμε δει προ ημερών αλλά τώρα είναι πραγματικότητα, το LG Optimus G Pro έρχεται με τον αέρα της οθόνης 5 ιντσών με ανάλυση full HD 1080p και του τετραπύρηνου Snapdragon S4 Pro στο 1.7GHz. Ναι, διαβάσατε πολύ σωστά. Μια ανάσα πριν από τα 2GHz με τέσσερις πυρήνες να δουλεύουν όταν χρειαστεί.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι μάλλον συνηθισμένα σε super high end Android smartphone της γενιάς του LG Optimus G Pro. Αυτό σημαίνει κάμερα 13 megapixel, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και φυσικά επιπλέον δυνατότητα για χρήση καρτών μνήμης microSDXC. Το LTE θεωρείτε δεδομένο όπως και η δυνατότητα αναβάθμισης στο Android 4.2 κάποια στιγμή.

Για να διαχειριστεί όλη αυτή την ισχύ, η LG έδωσε στο Optimus G Pro μπαταρία με χωρητικότητα 3000mAh, πράγμα απόλυτα λογικό δεδομένης της μεγάλης οθόνης και του αριθμού των pixels που πρέπει να διαχειριστεί η GPU.


Τα άσχημα νέα είναι ότι το νέο LG smartphone θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία τον Απρίλιο. Προς το παρόν δεν γίνεται λόγος για επιπλέον χώρες και αγορές, οπότε θα πρέπει να δούμε τι σκέφτεται η LG και τι κάνει ο ανταγωνισμός. Σίγουρα το LG Optimus G Pro θα λατρευτεί στην Αμερική όπως το DROID DNA.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...