29.1.13

Η Monica Bellucci θα είναι μια ερωτευμένη γυναίκα στη νέα ταινία του Kusturica

Στη Σερβική Δημοκρατία βρέθηκε τις τελευταίες μέρες η Monica Bellucci για να διευθετήσει και την τελευταία λεπτομέρεια για τα γυρίσματα του "Love and War", της νέας ταινίας του Emir Kusturica, στην οποία θα είναι πρωταγωνίστρια. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η άφιξη της διάσημης ηθοποιού ήταν μεγάλο γεγονός για τη χώρα. Μέχρι και ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας, Milorad Dodik, την υποδέχτηκε και η χαρά του δεν μπορούσε να κρυφτεί. 

Η Bellucci, αν και συνηθισμένη σε εκδηλώσεις θαυμασμού, δεν περίμενε τέτοια υποδοχή από τους Σέρβους. Είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα παίξει σε μια σερβική ταινία και που θα μιλήσει τη σερβική γλώσσα και ο κόσμος που είχε μαζευτεί για να τη θαυμάσει από κοντά χειροκροτούσε κατενθουσιασμένο. 

Όπως γράφει το Flix, το "Love and War" θα ενώνει τρεις ιστορίες, όπου ο κεντρικός ήρωας (Emil Kusturica) θα βρίσκεται αντιμέτωπος με τρία κρίσιμα γεγονότα στη ζωή και τη χώρα του. Η ταινία τον ακολουθεί στον πόλεμο, στον έρωτα, όπου μια γυναίκα (που υποδύεται η Bellucci) θυσιάζεται για να τον σώσει και σε ένα μοναστήρι, όπου θα μείνει μέχρι το τέλος της ζωής του. 

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να αρχίσουν το Μάιο και η επίσημη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το 2014. Ανυπομονούμε. 

Πηγή

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...