22.1.13

Samsung Galaxy S3 mini από 265 ευρώ

Το Samsung Galaxy S3 mini έχει τιμή και στην Ελλάδα, με το νέο μικρό GS3 να ξεκινά από τα 265 ευρώ σε ένα κατάστημα και να ακριβαίνει στα υπόλοιπα. Αν δεν θέλετε να πληρώσετε το τίμημα για τις επιδόσεις του “κανονικού” Samsung Galaxy S3 η mini έκδοση είναι ό,τι πρέπει.



Το Samsung Galaxy S3 mini έρχεται με Super AMOLED οθόνη 4 ιντσών και ανάλυση 800 x 480 pixel με 233ppi, κάμερα 5 megapixel και dual core επεξεργαστή στο 1GHz με 1GB RAM. Η χωρητικότητα φτάνει τα 8GB ή 16GB ανάλογα το μοντέλο και αυξάνεται με χρήση κάρτας μνήμης microSD. Εννοείται πως ηλεκτρονικά για WiFi, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0 και ραδιόφωνο θεωρούνται δεδομένα όπως και η κάμερα που βρίσκεται στην πρόσοψη του Samsung Galaxy S3 mini για video chat. Το λειτουργικό είναι Android 4.1 Jelly Bean με τις πινελιές της Samsung και του TouchWiz UI. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1500mAh. Ανάλογα την χώρα το GS3 mini έχει ή όχι NFC.

Στην Ελλάδα τα online καταστήματα εμφανίζουν το Samsung Galaxy S3 mini με τιμή από 265 ευρώ (ένα κατάστημα) ενώ όλα τα άλλα πουλάνε το ίδιο τηλέφωνο στα 285 ευρώ. Αυτή είναι πιθανότατα και η πραγματική τιμή που μπορείτε να αγοράσετε το μικρό S3 εκτός και αν τα 265 ευρώ δεν είναι κόλπο αλλά πραγματική προσφορά.

Στην Φινλανδία το Samsung Galaxy S3 mini με NFC κοστίζει κάτι παραπάνω με την τιμή να ξεκινάει από τα 349 ευρώ. Δεν γνωρίζουμε αν στην Ελλάδα τα μοντέλα που έχουν φτάσει έχουν ή όχι NFC.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...