14.1.13

«Γάζωσαν» με καλάζνικοφ τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ.

Συνέχεια στις επιθέσεις των τελευταίων ημερών δόθηκε σήμερα με πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας επί της λεωφόρου Συγγρού. Επί τόπου βρέθηκαν εννέα κάλυκες, ενώ, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, στόχος της επίθεσης ήταν το γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, εντός του οποίου εντοπίστηκε μια σφαίρα.

Σύμφωνα με τον κ. Κεδίκογλου, η σφαίρα είχε σπάσει το τζάμι, χτύπησε στο ταβάνι, στη συνέχεια στον τοίχο και κατέληξε στο πάτωμα. Το βλήμα περισυνελέγη μαζί με τους κάλυκες από ειδικούς της εγκληματολογικής υπηρεσίας και μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια για βαλλιστική και άλλες εξετάσεις. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δύο άτομα πλησίασαν στην περιοχή και πυροβόλησαν με καλάσνικοφ κατά των γραφείων.

Στο μεταξύ, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου βρέθηκε καμμένο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο ενδέχεται να έχει σχέση με την επίθεση.

Στα γραφεία της Ν.Δ. βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που έχουν αποκλείσει το σημείο και διερευνούν το περιστατικό. Στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...