3.7.12

Με κουμπί «Want» πειραματίζεται το Facebook

Μέχρι τώρα το κουμπί που χαρακτήριζε το Facebook δεν ήταν άλλο από το Like. Παρόλα αυτά η δημοφιλέστερη πλατφόρμα social media γνωρίζει ότι δεν μπορεί να μένει στάσιμη. Έτσι λοιπόν πειραματίζεται συνεχώς με νέα πράγματα και λειτουργίες.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν φαίνεται ότι εκτός από το κουμπί Like θα υπάρχει και το κουμπί Want. Αν και ακόμη δεν είναι διαθέσιμο στον σχετικό κατάλογο των plugins, ο προγραμματιστής Tom Waddington εντόπισε τον κώδικά του στο SDK του Facebook.
Συγκεκριμένα, ο κώδικας <fb:want href=”…”></fb:want> εμφανίζει μια επιλογή αντίστοιχη με το Like αν και παρόλο που εμφανίζεται, είναι απενεργοποιημένη.
Κατά τον Waddington, το κουμπί θα λειτουργεί μόνο στα αντικείμενα του Open Graph που έχουν επισημανθεί ως «προϊόντα». Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται η χρήση του να μην είναι και τόσο αυστηρή και να τη δούμε να επεκτείνεται και αλλού.
Σε κάθε περίπτωση, το ίδιο το Facebook, δεν επιβεβαίωσε τη νέα λειτουργία. Αντιθέτως ανέφερε μόνο ότι κατά διαστήματα δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά, αλλά πως αυτή τη στιγμή δεν έχει κάτι να ανακοινώσει.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...