25.7.12

Πτώχευσε η "Βασίλισσα"


Στη Β’ Εθνική θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν η KAE ΑΕΚ. Το σωματείο δήλωσε συμμετοχή στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που δεν της επέτρεπαν να συμμετέχει στην Α2, όπως αγωνιστικά δικαιούτο. Πρόκειται για μία ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ, δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έπρεπε να συγκεντρωθούν περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για να «καθαρίσει» η ΚΑΕ και να λάβει μέρος στην Α2 με την προοπτική να επιστρέψει στην Α1. 

Την απόφαση έπρεπε να λάβει ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ο Γιάννης Φιλίππου, ωστόσο αυτό θα σήμαινε πως θα επωμιζόταν και τα χρέη. Φαίνεται πως την απόφαση να δηλώσει τη συμμετοχή της ΑΕΚ στη Β’ Εθνική πήρε η Ερασιτεχνική, αφού σήμερα εξέπνεε η σχετική προθεσμία της ΕΟΚ προς τα σωματεία και εφόσον δεν δηλωνόταν η ομάδα σε κάποια κατηγορία, θα κατέληγε στην ΕΣΚΑ! 

Παίζοντας στη Β’ Εθνική η ΑΕΚ δεν απαλλάσσεται από τα χρέη, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως ένα μεγάλο μέρος τους διαγράφεται ή μεταβιβάζεται σε προηγούμενες διοικήσεις απαλλάσσοντας την ΚΑΕ. Οι προϋποθέσεις που καλείται να πληροί ένα σωματείο για να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι λιγότερο... αυστηρές.



Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...