25.7.12

Πω πω πω τι... πανηγύρι ήταν αυτό! (video)

Είναι αρκετά συνηθισμένο σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο οι οπαδοί να ξεφεύγουν από τα όρια και να "στολίζουν" τους παίκτες με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος παίκτης δεν συγκρατείται και απαντά σε ανάλογο ύφος. 

Ακόμη μια επανάληψη αυτού του φαινομένου ανταλλαγής "γαλλικών" και χειρονομιών έλαβε χώρα στο ματς του νορβηγικού πρωταθλήματος της Βαλερένγκα και της Στάμπαεκ. Η πρώτη λοιπόν επικράτησε με 3-1 και όταν ο Μάρκους Πέντερσεν πέτυχε το τρίτο γκολ για την ομάδα του θεώρησε καλό να πανηγυρίσει με έναν "ιδιαίτερο" τρόπο. 

Όπως λοιπόν ισχυρίστηκε ο ίδιος μετά το ματς οι φίλοι της Στάμπαεκ τον προκαλούσαν και τον έβριζαν οπότε κι εκείνος μετά το τέρμα που πέτυχε γύρισε προς το μέρος τους κι αφού απάντησε λεκτικά ύστερα έκανε μια χειρονομία με σαφές σεξουαλικό υπονοούμενο.

Φυσικά αναμένεται η τιμωρία του από την Ομοσπονδία, ενώ φαίνεται πως είναι αρκετά άτακτος καθώς πριν καιρό τις παραμονές ενός αγώνα βρέθηκε να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κάτι που έκανε τους ιθύνοντες της Βαλερένγκα να τον τιμωρήσουν.


by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...