18.7.12

Για 7.5 ευρώ την ώρα δουλεύει η μάνα του Μπαλοτέλι

Μετά τον ημιτελικό του EURO 2012, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν πάνω στην θετή μητέρα του Μάριο Μπαλοτέλι καθώς σε εκείνη αφιέρωσε τα δυο γκολ που πέτυχε ο Ιταλός επιθετικός κόντρα στην Γερμανία. Λίγες μέρες μετά δημοσίευμα της "Daily Mail" φέρνει στο φως την φυσική μητέρα του ποδοσφαιριστή η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια για 7.5 ευρώ την ώρα.

Η βιολογική μητέρα του Μπαλοτέλι ζει σε ξενώνα στο Wythenshawe στο Μάντσεστερ, όπου μετακόμισε πρόσφατα για να βρίσκεται κοντά στον 21χρονο γιο της. Η 46χρονη έδωσε τον Μάριο για υιοθεσία όταν εκείνος ήταν μόλις δύο χρονών κι εκείνη ζούσε με τον σύζυγό της σε συνθήκες φτώχειας στη Μπρέσια της Ιταλίας.

Η γυναίκα και ο σύζυγός της, με καταγωγή από τη Γκάνα, έδωσαν τον Μάριο για υιοθεσία επειδή έπασχε από μία σοβαρή πάθηση στο έντερο η οποία απειλούσε τη ζωή του και η φτώχεια των γονιών του επιδείνωνε τον κίνδυνο.

Αργότερα η μητέρα του υποστήριξε πως η οικογένεια Μπαλοτέλι, που τον υιοθέτησε, τον έστρεψε κατά των βιολογικών γονιών του κι εκείνη κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να αποκαταστήσει τις σχέσεις της μαζί του.

«Ο Μάριο με έχει επισκεφθεί κάποιες φορές. Δεν βλεπόμαστε συνέχεια γιατί εκείνος έχει τη ζωή του κι εγώ τη δική μου», δήλωσε.
Όντως ο καθένας έχει την ζωή του με τον Μπαλοτέλι να βγάζει 150.000 ευρώ την εβδομάδα και την μητέρα του να δουλεύει για να παίρνει 7.5 ευρώ την ώρα.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...