31.7.12

Κι όμως, έχουν και αυτές κυτταρίτιδα! :(

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι celebrities θα συμφωνήσουν σε ένα και μόνο πράγμα: Ότι ο φακός των παπαράτσι μπορεί να γίνει τόσο μεγάλος εχθρός τους όσο... η κυτταρίτιδά τους!


- Lady Gaga

Tι κι αν έχει προσλάβει προσωπικό γυμναστή και ακολουθεί ειδική διατροφή με σπαράγγια και κρόκους αυγών; Η Lady Gaga έχει αρκετή κυτταρίτιδα την οποία μας θυμίζει συχνά -πυκνά με τις εκκεντρικές (και πολλές φορές σχεδόν γυμνές) εμφανίσεις της.

- Kate Moss

Η Kate Moss μπορεί να είναι το μοντέλο-σταθμός που άλλαξε κατά πολύ τα πρότυπα του γυναικείου σώματος, παρόλα αυτά τα σημάδια των ουσιών, του αλκοόλ και των καταχρήσεων είναι εμφανή στο κορμί της.

- Rihanna

Ναι, η κυτταρίτιδα δε λυπήθηκε ούτε το κορμί από τα Μπαρμπέιντος, τη Ri-Ri. Παρόλο που η ίδια έχει ανεβάσει φωτογραφίες στο twitter της από την καθημερινή της άσκηση, οι παπαράτσι τη φωτογραφίζουν όπως δε θα ήθελε καμία γυναίκα.

- Mischa Barton

H Mischa Barton εκθέτει σε κοινή θέα την κυτταρίτιδά της κάθε φορά που βάζει ένα κοντό σορτς, κάποιο φόρεμα ή το μαγιό της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της για το αμερικανικό Elle είχε δηλώσει πως ως έφηβη δεν είχε καθόλου αυτήν την ενοχλητική όψη πορτοκαλιού στο δέρμα της, όμως με τα χρόνια την απέκτησε, παρά τη σχεδόν καθημερινή άσκησή της.

- Jennifer Love Hewitt

Οι θυσίες που εκεί κάνει για το σώμα της είναι πραγματικά πολλές, όμως εκείνο δε λέει να τη λυπηθεί. Υπήρξε μάλιστα σχεδόν ένας χρόνος από τη ζωή της (στα γυρίσματα της σειράς "The client list") όπου δεν έβαζε στο στόμα της υδατάνθρακες και ίδρωνε με τις ώρες στο γυμναστήριο.

- Sharon Stone

Το κάποτε απόλυτο σεξουαλικό σύμβολο Sharon Stone παραμένει μια εντυπωσιακή παρουσία ακόμη και στα 54 της χρόνια, ενώ πολλές γυναίκες ακολουθούν τα μυστικά της διατροφής της και της άσκησής της. Κι όμως: τα σημάδια του χρόνου και της... σατανικής κυτταρίτιδας είναι εμφανή.

- Jennifer Lopez

Οι πληθωρικές της καμπύλες της Jlo δεν είναι και τόσο σέξι, όταν τις βλέπεις όπως είναι στην πραγματικότητα. Από την άλλη δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι η Jennifer, φανατική του γυμναστηρίου, του χορού και της σωστής διατροφής, έχει τόοοοσο πολύ κυτταρίτιδα, μιας και σε άλλες εμφανίσεις της δε φαίνεται να έχει ίχνος. Μυστήριο...





Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...