15.7.12

Απόψε ο τελικός της εθνικής νέων

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Η Εθνική Νέων κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και έφτασε στον τελικό του Euro 2012 U-19, όμως απόψε θέλει να κάνει το καθοριστικό βήμα και να σηκώσει το τρόπαιο απέναντι στην Ισπανία (21:30, ET-1). 

Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα θέλουν να πάρουν «ρεβάνς» για το αποτέλεσμα της πρεμιέρας της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από τους μικρούς «φούριας ρόχας». 

Τότε στη «γαλανόλευκη» αποστολή έλεγαν ότι οι διεθνείς μας υπερεκτίμησαν τους ποδοσφαιριστές του Χούλεν Λοπετέγκι και θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάποιο άλλο αποτέλεσμα. 

Σχετικά με την αποψινή απουσία του βασικού γκολκίπερ Καπίνο, ο Χάρης Μαυρίας δήλωσε: "Μακάρι να καταφέρω να σκοράρω για όλη την ομάδα αλλά και για πάρτη του", τόνισε ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού. "Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν επιθετικές αρετές και είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν πολλές φάσεις".

Πιθανή ενδεκάδα της εθνικής: Διούδης, Μαρινάκης, Μπουγαΐδης, Κουρμπέλης. Σταφυλίδης, Κατίδης, Μπάλλας,Φουρλάνος, Γιαννιώτας, Μαυρίας, Διαμαντάκος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώντας, Τριανταφυλλόπουλος, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουχαλάκης και Μπακασέτας.
















Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...