31.7.12

Σοβαρά επεισόδια στου Γκύζη

«Ραντεβού θανάτου» στου Γκύζη έδωσαν και απόψε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, συνεχίζοντας την νέα «βεντέτα». Σοβαροί τραυματισμοί οπαδών οι οποίοι έχουν διακομιστεί στον Ευαγγελισμό.

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στην περιοχή του Γκύζη, μεταξύ χούλιγκανς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ οι οποίοι συνεχίζουν την... βεντέτα που έχει ανοίξει ανάμεσά τους, μετά και τις χτεσινοβραδινές συμπλοκές στην περιοχή του Νέου Κόσμου και της Νέας Σμύρνης.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, περίπου 100 άτομα και ανάμεσά τους περίπου 50 δίκυκλα συνεπλάκησαν στην κεντρική πλατεία του Γκύζη με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε καταστήματα, παρκαρισμένα οχήματα στην περιοχή, αλλά και σε περιπολικά.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους χούλιγκανς των δύο ομάδων ήταν και αλλοδαποί που είχαν... διαλέξει πλευρά, άλλοι κιτρινόμαυρη και άλλοι πράσινη.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να υπάρξουν τραυματίες, κάποιοι αρκετά σοβαρά, και να διακομιστούν στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, υπάρχουν άτομα που βρίσκονται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...