19.7.12

Τον Αύγουστο το iPhone 5

Όπως υποστηρίζει το Know Your Mobile, μια "αξιόπιστη πηγή της βιομηχανίας" μετέφερε πληροφορίες σχετικά με την πρόθεση της Apple να ανακοινώσει το καινούριο της iPhone στις αρχές του επόμενου μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου. 


Η ημερομηνία φαίνεται να επαληθεύει παλαιότερες φήμες οι οποίες ανέφεραν τις προθέσεις της Apple να μετακινήσει μπροστά την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5, για να "απαντήσει" στην επιτυχία του Samsung Galaxy S3. 


Το νέο iPhone 5 θα χρησιμοποιεί in-cell technology στην οθόνη του. Αυτό σημαίνει ότι το LCD panel θα έχει ενσωματωμένο τον αισθητήρα αφής αντί για ένα ξεχωριστό κομμάτι ακριβώς από πάνω. Αποτέλεσμα αυτής της μικρής αλλαγής είναι πιο λεπτή οθόνη άρα και κινητό, μεγαλύτερη ευκρίνεια αφού αφαιρείται ένα ενδιάμεσο κομμάτι και χαμηλότερο κόστος κατασκευής για την Apple. Παράλληλα η Apple καταφέρνει να μειώσει και την πολυπλοκότητα του νέου iPhone 5 ώστε να εξοικονομήσει χρήματα όχι μόνο στην κατασκευή αλλά και στην επισκευή όταν χρειαστεί. Μειώνει επίσης την εξάρτηση από τρίτους κατασκευαστές ξεχωριστών κομματιών και το νέο iPhone 5 είναι πιο στιβαρό και περισσότερο Apple όσο ποτέ. Είναι μάλλον η ίδια λογική που υπάρχει πίσω και από το νέο design του iPhone 5 με LiquidMetal και σασί σχεδόν ένα κομμάτι.


Υπενθυμίζουμε πως το iPhone 4S είχε κυκλοφορήσει τον προηγούμενο Οκτώβριο.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...