16.7.12

Μια Cayenne θα σου σβήσει τη φωτιά..

Αλλού ανάβει... φωτιές η είδηση της κυκλοφορίας μιάς Porsche Cayenne, κι αλλού συνδράμει στο σβήσιμό τους! Προ ημερών, το 500.000ό όχημα που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Porsche στην Σαξονία, ήταν ένα λευκό Cayenne με κινητήρα V8, το οποίο ως επετειακό μοντέλο με τις απαραίτητες μετατροπές των εκπαιδευόμενων μηχανικών της Porsche, εντάχθηκε ως όχημα στο κέντρο ελέγχου της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Λειψίας. 





“Μισό εκατομμύριο οχήματα μόλις σε δέκα χρόνια – ένα αποτέλεσμα αξιοσημείωτο για μια εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων όπως η Porsche. Πίσω από την επιτυχία βρίσκεται ένα ισχυρό εργατικό δυναμικό που αριθμεί πλέον 1.005 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας στην Σαξονία. Είμαι εντυπωσιασμένος από την υψηλή τεχνογνωσία των συναδέλφων μας στη Λειψία ", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche Ματίας Μίλερ. 


Η Λειψία βρίσκεται σε πορεία ανάπτυξης: "Ποτέ στο παρελθόν δεν κατασκευάζαμε τόσα πολλά αυτοκίνητα όσα σήμερα, ενώ επεκτείνουμε την παραγωγή μας και για μια εντελώς νέα σειρά μοντέλων", εξήγησε ο Ζίγκφιρντ Μπούλοφ, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Porsche Leipzig GmbH, αναφέροντας ότι η παραγωγή του Μacan, του νέου συμπαγούς SUV της μάρκας, θα ξεκινήσει στα τέλη του 2013. Για τον σκοπό αυτό, η Porsche αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις παραγωγής σε πλήρες εργοστάσιο, με δική του γραμμή συναρμολόγησης αμαξωμάτων και βαφείο, επενδύοντας περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ και δημιουργώντας μεσοπρόθεσμα περίπου 1.000 νέες θέσεις εργασίας.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...