29.7.12

Ωραίο το aircondition αλλά ... με προσοχή!

Ο καύσωνας του καλοκαιριού ιδιαίτερα για όσους μένουν σε διαμερίσματα στην πόλη καθιστά αναγκαία την χρήση κλιματιστικού. Πρέπει να ξέρετε, όμως, πως η κακή χρήση του κλιματιστικού, δημιουργεί κινδύνους. Ειδικά όταν κάποιος περνάει πολλές ώρες της ημέρας σε χώρο με air condition, μπαινοβγαίνει στο κρύο και στη ζέστη , δεν καθαρίζει το φίλτρο και δεν αερίζει τους χώρους του είναι επιρρεπής σε πολλές δυσλειτουργίες του οργανισμού μας. 


Πολύ πιθανόν να εμφανίσει ξήρανση στο δέρμα , στους βλεννογόνους , να κολλήσει κάποια μεταδοτική μολυσματική ασθένεια μέσω του κλιματιστικού καθώς επίσης επικίνδυνοι είναι οι μύκητες και η σκόνη που επικάθονται και αναπτύσσονται στα συστήματα κλιματισμού που ενδεχομένως να προκαλέσουν αλλεργίες. 

Φαινόμενα ρινίτιδας και ερεθισμού του λαιμού είναι συνηθισμένα όπως επίσης η επιπεφυκίτιδα και η βλεφαρίτιδα καθώς και τα προβλήματα σε χρήστες φακών επαφής. 

Ας δώσετε μια ευκαιρία στους ανεμιστήρες οροφής ή δαπέδου. Καταναλώνουν πολύ λιγότερο ρεύμα, δροσίζουν φυσικά το χώρο δίνοντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενώ ο αέρας που δημιουργούν διώχνει και τα κουνούπια.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...