25.7.12

Πέθανε ενώ "ικανοποιούσε" τις συζύγους του...

Το να μπορείς να ικανοποιείς πολλές γυναίκες ταυτόχρονα για τους περισσότερους άντρες μοιάζει με όνειρο, αλλά στην πραγματικότητα θέλει πολύ μεγάλες αντοχές. Όμως, ο Νιγηριανός Ουρόκο Ονόγια παρόλο που ήθελε έξι συζύγους φαίνεται ότι δεν μπορούσε τελικά να ανταπεξέλθει.

Ο Ονόγια ήταν παντρεμένος με έξι γυναίκες και είχε πάει στο δωμάτιο της έκτης και μικρότερης συζύγου του, για να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα. Εκεί όμως εισέβαλαν οι υπόλοιπες πέντε σύζυγοι, οι οποίες τον απείλησαν με μαχαίρι ότι αν δεν τις ικανοποιούσε θα τον σκότωναν. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, ο σύζυγος έχει υποχρέωση να ικανοποιεί τις γυναίκες του.

Όμως, ο Ονόγια δεν άντεξε την προσπάθεια και σύμφωνα με τις συζύγους κάποια στιγμή σταμάτησε να αναπνέει ενώ ικανοποιούσε την πέμπτη κατά σειρά σύζυγο, αφού είχε πρώτα ικανοποιήσει τις προηγούμενες τέσσερις.

Η έκτη σύζυγος ανέφερε: «Σταμάτησε να αναπνέει, και όλες (οι σύζυγοι) έφυγαν από το δωμάτιο γελώντας. Όταν όμως διαπίστωσαν πως δεν μπορούσα να τον συνεφέρω έφυγαν τρέχοντας προς το δάσος».

Δύο από τις συζύγους συνελήφθησαν και ως αιτία θανάτου του Ονόγια αναφέρθηκε ο «βιασμός μέχρι θανάτου».


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...