30.7.12

Google handwrite, μην πληκτρολογείς, γράψε!

Η Google εντυπωσιάζει ακόμη μια φορά με την παρουσίαση της υπηρεσίας Google Handwrite. Ουσιαστικά, το Google Handwrite είναι ένα σύστημα αναγνώρισης γραφής με το οποίο ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει οτιδήποτε θέλει στο Google χωρίς να πληκτρολογεί αλλά σχηματίζοντας τις λέξεις σαν σε χαρτί. Το Google Handwrite είναι διαθέσιμο μέσω του google.com, ενώ για να γίνει χρήση της υπηρεσίας θα πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα από τις ρυθμίσεις του Google.


Το Google Handwrite μας δίνει λοιπόν την δυνατότητα μέσω του mobile browser της συσκευής μας, smartphone ή tablet, να κάνουμε χρήση του κάτω μέρους της οθόνης και να σχηματίσουμε όποια φράση η λέξη θέλουμε να ψάξουμε χωρίς την ανάγκη πληκτρολογίου, εκείνο παράλληλα θα αναγνωρίζει τις λέξεις και θα τις μεταφέρει στην μηχανή αναζήτησης σαν να το είχαμε πληκτρολογήσει κάνοντας την αναζήτηση πιο γρήγορη και πιο διασκεδαστική.


Για την ώρα, θα πρέπει να είμαστε επιεικείς με την Google αφού δηλώνει πως η υπηρεσία είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο. Για να κάνετε χρήση του Google Handwrite θα πρέπει να έχετε smartphone με Android σε έκδοση 2.3 ή νεότερη, iPhone με iOS 5 ή νεότερο, tablet με Android ICS ή Jelly bean ενώ για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα συνίσταται η χρήση του Google Chrome. Προς το παρών το Google Handwrite δεν υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...