5.7.12

Στιλιστικό λάθος; Της το συγχωρούμε…

Αταίριαστο μπικίνι φόρεσε η Κάντις Σουάνπολ στις παραλίες του Μαϊάμι αλλά who cares; 
Το κορίτσι ξεσήκωσε θύελλα αναστατώσεων στους λουόμενους. 
Και όχι μόνο, δηλαδή…
Εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο αναστενάζουν στη θέα του σέξι Αγγέλου της πασαρέλας που πλατσουρίζει στον ωκεανό αν και μόνο ένας επιτρέπεται να την αλείψει λάδι.


Η Κάντις Σουάνπολ άφησε τα ποζαρίσματα για τους καταλόγους εσωρούχων της Victoria’s Secret και πήρε αγκαλιά τον επί σειράς ετών σύντροφό της –και επίσης διάσημο μοντέλο- Χέρμαν Νικόλι για μια βόλτα στην άμμο του Μαϊάμι.


Έκανε την ηλιοθεραπεία της, χάρηκε τις βουτιές της και καθόλου δεν νοιάστηκε για τις κακές γλώσσες που την κακοχαρακτήρισαν επειδή το μικροσκοπικό μπικίνι που φόρεσε δεν ήταν σετάκι.


Το μόνο που προβλημάτισε το σούπερ μόντελ ήταν η αφόρητη ζέστη –ακόμη και δίπλα στο κύμα- που την ανάγκαζε κάθε τρεις και λίγο να σπρώχνει την ξαπλώστρα της στις σκιές ή να λούζεται με το εμφιαλωμένο νεράκι της…


Η Νοτιοαφρικανή Κάντις άλλωστε ενδιαφέρεται μόνο για την γνώμη του Χέρμαν τον οποίο γνώρισε πριν έξι χρόνια, όταν ήταν ακόμη 17 ετών, και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα.


«Παρότι κάνω μια ζωή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, εκεί που είμαι πραγματικά ευτυχισμένη είναι στην παραλία, να χαλαρώνω στην απαλή άμμο και να ακούω reggae», είπε η ίδια κι έδωσε ένα φιλί στον αγαπημένο της.





Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...