9.7.12

Νέα παραίτηση από την κυβέρνηση

Την παραίτησή του υπέβαλε με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ν. Νικολόπουλος. Νέος υφυπουργός Εργασίας ορίστηκε με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

Όπως εξηγεί σε ανακοίνωσή του ο κ. Νικολόπουλος, μόνη αιτία της παράιτησής του είναι η πεποίθησή του πως «το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα «θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή». 

«Εύχομαι να κάνω λάθος. Ωστόσο, επειδή προσωπικά μου είναι αδύνατο, να αισθάνομαι ανακόλουθος με τα πιστεύω μου και σε όσα διεκήρυττα ως Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, προτίμησα να αποχωρήσω από την κυβέρνηση, μη θέλοντας να της δημιουργώ εγγενή προβλήματα από την αρχή κιόλας του βίου της», σημειώνει. 

Ο κ. Νικολόπουλος επισημαίνει επίσης ότι ο ίδιος ουδέποτε αρνήθηκε «τις δύσκολες μάχες», αλλά και ουδέποτε έβαλε οποιαδήποτε καρέκλα «πάνω από την απαράβατη αρχή του ότι ο πολιτικός οφείλει να υπηρετεί το εθνικό συμφέρον με οποιοδήποτε προσωπικό ή άλλο κόστος». 

Δηλώνει ακόμη πως παραμένει στη Νέα Δημοκρατία «απλός στρατιώτης του πατριωτικού του καθήκοντος» και συνεχίζει, όπως επισημαίνει, να στηρίζει την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό. Εκφράζει τέλος τις ευχαριστίες του προς τον κ. Σαμαρά για την τιμή που του έκανε να τον εντάξει στο κυβερνητικό σχήμα και του εύχεται «να μας κάνει όλους περήφανους».«Αυτό θέλω, αυτό περιμένω, σε αυτό ελπίζω, γι’ αυτό αγωνίζομαι», καταλήγει ο κ. Νικολόπουλος. 


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...