19.4.13

Volskwagen Concept Coupe CrossBlue. Το σπορτίβ crossover πάει Σαγκάη

Όλα δείχνουν, ότι στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάη στην Κίνα θα κάνει πρεμιέρα το Volskwagen Concept Coupe CrossBlue. Ένα premium κουπέ crossover, με το οποίο η γερμανική φίρμα θα επιχειρήσει να δώσει απάντηση στην συμπατριώτισσά της BMW και ο Χ6.

Εάν κάποιος αναζητήσει στην αγορά ένα γερμανικό SUV το οποίο να διαθέτει χαρακτηριστικά coupe μοντέλου, τότε υπάρχει μόνο μία επιλογή αυτή τη στιγμή, η X6. Η BMW μπορεί επικρίθηκε στην αρχή, για την μειωμένη άνεση που προσφέρει η Χ6 στους επιβάτες των πίσω θέσεων, στο τέλος όμως η αγορά μίλησε και τώρα και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες premium ξεκίνησαν για την κατασκευή του δικού τους Sports Activity Coupe (SUV).

Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνεται και η VW, η οποία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάη αναμένεται να παρουσιάσει το Concept Coupe CrossBlue.

Τα πρώτα σκίτσα για το νέο δημιούργημα της VW κυκλοφόρησαν σήμερα στο διαδίκτυο και σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport, που διέρρευσε τις φωτογραφίες, το CrossBlue Concept Coupe έχει μήκος 4,89 μέτρα, 2,02 μέτρα πλάτος και έχει 2,98 μ. μεταξόνιο.

Η Volkswagen προσφέρει σήμερα στην κατηγορία των SUV/Crossover, το το Tiguan με μήκος 4.4 μέτρων και το μεγαλύτερο Toureg μήκους 4.8 μέτρων.

Η ισχύς στο Concept Coupe CrossBlue προέρχεται από έναν κινητήρα V6 TSI που εργάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ με την συνολική απόδοση να φθάνει τους 415 ίππους, προσφέροντας επιτάχυνση από τα 0 στα 00 χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα και κατανάλωση καυσίμου μόλις 3 l/100km.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...