28.4.13

Club openings: O απόλυτος οδηγός για τις νύχτες διασκέδασης στην παραλιακή

Άνοιξη, ήλιος, καλοκαίρι… Τις βραδινές ώρες αυτό, σε αθηναϊκούς όρους, σημαίνει κάθοδος στην παραλιακή, εκεί που οι μουσικές δυναμώνουν, το αλκοόλ ρέει και το ξενύχτι θεωρείται must. Αν δεν το έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι, η σεζόν του summer clubbing μόλις ξεκίνησε!
 
Ακρωτήρι Μικρό Club Restaurant
Η συγχώνευση του γνωστού club με το δημοφιλές μπαρ «Μικρό» έχει ως αποτέλεσμα ένα επιβλητικό open air χώρο με 12.000 μπουκάλια ποτών να κοσμούν τους τοίχους και house και nu disco ήχους σε πολλά ντεσιμπέλ να από τα ηχεία. Εδώ και δύο εβδομάδες το «Ακρωτήρι Μικρό Club Restaurant» άνοιξε τις πόρτες του και σε περιμένει κάθε Παρασκευή και Σάββατο για αρχή ενώ όσο θα πλησιάζει το καλοκαίρι, οι μέρες λειτουργίας αναμένεται να αυξηθούν.
Βασ. Γεωργίου Β5, Παραλία Αγίου Κοσμά
 
Akanthus Club Restaurant
Στο γνώριμο πόστο του επιστρέφει δυναμικά και αυτό το καλοκαίρι το «Akanthus» με νέες εκπλήξεις στο μουσικό του μενού. Live και dj sets έχουν τον πρώτο λόγο με τη Θωμαή Απέργη να πιάνει το μιρκόφωνο κάθε Τετάρτη, τα θεματικά «πάρτι από το παρελθόν» μπαίνουν στο πρόγραμμα κάθε Πέμπτη ενώ τις Κυριακές γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα αναλαμβάνουν τα decks.
Λ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας
 
W on the beach
Άδικα θα ψάχνετε φέτος το «W» στο γνωστό του σημείο Cataralla της Γλυφάδας. Φέτος το δημοφιλές club μετατρέπεται σε «W on the beach», γίνεται open air για να μη σκάμε και κατηφορίζει στην παραλία, στη θέση του παλιού «Balux» club. Ο ανακαινισμένος χώρος με LED walls, το must dancestage και την πισίνα θα φιλοξενεί γνωστούς DJs, στα πλαίσια των «show me love parties», για ατελείωτο χορό ενώ προγραμματίζεται και μια ελληνική βραδιά.
Λ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας
 
Dream City
Ούτε και το Dream City άντεξε για πολύ στα κεντρικά της πόλης,συγκεκριμένα στο Γκάζι και είπε να ακολουθήσει τα club venues μετακομίζοντας και αυτό προς Γλυφάδα μεριά. Στη θέση του πρώην «Mansion»  εγκαινίασε πριν από μία εβδομάδα την επιβλητική φωταγωγημένη πισίνα, το dancefloor αλλά και το εστιατόριο για εκείνους που το ποτό τους με gourmet πιάτα. Στο μουσικό μενού περιλαμβάνονται τα WildNights του MTV κάθε Παρασκευή, ακολουθούν τα «make some noise» parties τα Σάββατα η διασκέδαση τερματίζει τις Κυριακές με  το καθιερωμένο R’n’B πάρτι της πόλης «Showtime».
Διαδόχου Παύλου 20, Γλυφάδα
 
Σιδεράδικο Summer
Αυτό και αν είναι νέο για τους λάτρεις του τσιφτετελιού και του λικνίσματος! Μετά από 17 χρόνια στην καυτή έδρα του, στο Παγκράτι, το ένδοξο ελληνάδικο αποφάσισε να πάρει τον αέρα του πριν από σχεδόν ένα μήνα, κατηφορίζοντας στην παραλιακή και να κοντραριστεί στα ίσα με το house κατεστημένο. Συγκεκριμένα, στα καρτ του Αγίου Κοσμά, το «Σιδεράδικο Summer» επιμένει προφανώς ελληνικά και υπόσχεται να αναστενάξουν τα ντεσιμπέλ.
Λ. Πoσειδώνος, Καρτ Αγίου Κοσμά
 

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...