24.4.13

Ντόμινο-μαμούθ με 10.000 iPhone 5! (video)


Τί θα γινόταν αν 10.000 iPhone 5 στήνονταν στην σειρά για το μεγαλύτερο ντόμινο βίντεο με smartphones που έχει γυριστεί ποτέ; Η απάντηση ακολουθεί στην συνέχεια μαζί με την διαπίστωση ότι όλα αυτά τα iPhone 5 θα κόστιζαν περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια.

Για να γλιτώσει τα έξοδα, η Aatma Studio δημιούργησε το iPhone 5 ντόμινο βίντεο χρησιμοποιώντας γραφικά. Αυτό σημαίνει ότι τα 10.000 iPhone 5 που θα δείτε δεν είναι αληθινά και θα μπορούσαν να είναι iPhone 5S ή οποιοδήποτε άλλο smartphone. Παρόλα αυτά τα εφέ είναι εντυπωσιακά, το ίδιο και η κίνηση της κάμερας και του φωτισμού. Όχι άσχημα για concept video με τόσα πολλά iPhone. Άντε να δούμε και κάτι παρόμοιο για το iOS 7, στην ίδια καλή ποιότητα και γραφικά.

Προς το παρόν θα περιμένουμε το iPhone 5S στις αρχές του καλοκαιριού και θα ελπίζουμε ότι οι αλλαγές θα είναι περισσότερες και πιο σημαντικές από την FaceTime camera. Το iOS 7 αναμένεται να αλλάξει και να γίνει πιο flat. Η συσκευή θα μοιάζει με το iPhone 5 εξωτερικά αλλά σίγουρα το νέο iPhone 5S θα είναι πιο γρήγορο. Τα εργοστάσια της Foxconn ήδη προσλαμβάνουν με ρυθμό 10.000 εργαζομένων την εβδομάδα για να καλύψουν την παραγωγή, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Κίνα.




Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...