26.4.13

Υπέρ της λειτουργίας των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου ο ΣΕΤΕ

Υπέρ της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου, αλλά και της μείωσης του ΦΠΑ τάσσεται ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
 
Σε ό,τι αφορά στο θέμα των Κυριακών, ο υπουργός επανέλαβε ότι «η πρόταση είναι για λειτουργία όλων των εμπορικών καταστημάτων επτά Κυριακές το χρόνο και προαιρετικά η λειτουργία των μικρών του κλάδου όλες τις Κυριακές του έτους».
 
Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Α.Ανδρεάδης, αναφερόμενος στην αύξηση του ΦΠΑ σημείωσε ότι ήταν «μέγα λάθος», ενώ δήλωσε πως «έπρεπε να είχαμε προτείνει κάτι άλλο. Είναι προφανές ότι βγαίνουμε εκτός ανταγωνισμού». Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι από 1η Ιουλίου ο ΦΠΑ θα μειωθεί.
 
Σημειώνεται ότι στην απελευθέρωση λειτουργίας των καταστημάτων διαφωνούν έντονα οι εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών αλλά και οι μικροί έμποροι.
 
Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση θα προωθήσει στη Βουλή νομοσχέδιο για να είναι ανοικτά τις Κυριακές πολυκαταστήματα και μικρά καταστήματα.
 
Θα αφορά στις 52 Κυριακές για τα μικρά καταστήματα κάτω των 250τμ και προαιρετικά, όπως είχε πει ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θ.Σκορδάς.
 

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...