29.4.13

7th Thought: ένας νέος πολυχώρος στο Χαλάνδρι

Ένας νέος πολυχώρος άνοιξε πρόσφατα στο Χαλάνδρι για να συνδυάσει την ώρα του καφέ, του τσαγιού, της σοκολάτας και των βοτάνων με τον χρόνο για χαλάρωση ανάμεσα στις πρωινές, απογευματικές ή βραδινές βόλτες μας στο Χαλάνδρι.





Κάπου εκεί ανάμεσα, προέκυψε και η ιδέα για σπιτικές λιχουδιές, γλυκιές και αλμυρές, αλλά και ξεχωριστά events που θα πραγματοποιούνται τακτικά στον χώρο του.

Το 7th Thought είναι ένας νέος πολυχώρος στην αγορά του Χαλανδρίου, που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο κοινό με σκοπό να προτείνει κάτι διαφορετικό.

Στο ισόγειο μπορείτε να απολαύσετε τον ελληνικό, βιώσιμης καλλιέργειας, καφέ Taf, ποικιλία τσαγιών, φρέσκες κερκυραϊκές μπύρες ή κάποιο δροσερό κοκτέιλ και «πολύχρωμα» smoothies ή να δοκιμάσετε αλμυρές τάρτες, μηλόπιτες και γλυκά του κουταλιού.

Στον επάνω χώρο αναζητήστε δημιουργίες από Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας και κοσμήματος, καθώς και άλλα αντικείμενα, υπό τους τζαζ, soul και rock ήχους.

Εδώ θα βρείτε ρούχα των Broke Queens, Ioli, Sleek & Proud, Two in A Gondola, Venetia Ioakim, Underprotection κ.α., κοσμήματα των Christina Karakalpaki, Eri Stai κ.α., αντικείμενα κι αξεσουάρ των candlepoint, marianicoldesigns κ.α. και πολλά βιβλία, περιοδικά κι επιτραπέζια παιχνίδια για να περάσετε όμορφα την ώρα σας.

Στον χώρο του, που είναι όμορφα διακοσμημένος, με διάσπαρτα σιδερένια τραπεζάκια και προσεκτικά σχεδιασμένες καρέκλες, δεσπόζει το ξύλο που ηρεμεί το μάτι και χαλαρώνει. Τώρα που ο καιρός το επιτρέπει, βγάζει και τραπεζάκια στο πλακόστρωτο...

Πληροφορίες: 7th Thought-Boutique Cafe, Αγίας Παρασκευής 29-31, Χαλάνδρι, 2130258896, www.7thought.gr , www.facebook.com/7thought.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...