25.4.13

HTC One, custom ROM μετατρέπει το λογότυπο HTC σε κουμπί (videos)

Είναι τρελοί αυτοί οι hackers του XDA. Το HTC One μόλις απέκτησε ένα ακόμα κουμπί. Για την ακρίβεια το λογότυπο HTC έγινε κουμπί με την βοήθεια ενός ακόμα hack και custom ROM. Τρία κουμπιά είναι καλύτερα από δύο, ειδικά όταν το ένα είναι το λογότυπο της HTC.

Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές που έφερε το HTC One ήταν η απομάκρυνση των κλασσικών 3 Android κουμπιών από την πρόσοψη του smartphone. Το HTC One έχει μόνο το back button στα αριστερά και το home button δεξιά. Ανάμεσα από τα δύο capacitive κουμπιά υπάρχει το λογότυπο HTC.

Φαίνεται όμως ότι το digitizer κάτω από την πρόσοψη της οθόνης επεκτείνεται από την μία άκρη στην άλλη, καλύπτοντας πλήρως την επιφάνεια μεταξύ back button και home button. Με το custom ROM από τον tbalden από το XDA forum, το HTC λογότυπο γίνεται κουμπί και λειτουργεί όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς. Το μόνο που αρκεί είναι ένα απλό άγγιγμα / πάτημα.

Στο βίντεο το HTC λογότυπο χρησιμοποιείται για να σβήσει το HTC One όπως ακριβώς κάνει το sleep button. Προφανώς η λειτουργία αλλάζει ανάλογα το hack και τον προγραμματισμό που θα γίνει.






Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...