29.4.13

Η LG υπόσχεται smartphone με ευλύγιστη και κυρτή OLED οθόνη

Το τέλος του 2013 θα είναι συναρπαστικό γιατί τότε η LG θα παρουσιάσει smartphone με ευλύγιστη ή κυρτή οθόνη. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πως, τι και πότε ακριβώς πέρα από την δέσμευση της εταιρείας για το τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Λογικά η LG θα ανακοινώσει το νέο smartphone με flexible OLED οθόνης κάποια στιγμή λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2013 ώστε να πουλήσει κάτι παραπάνω. Παρότι ακούγεται συναρπαστικό και φουτουριστικό, το νέο LG smartphone δεν θα είναι wow. Αυτό γιατί η τεχνολογία που έχουμε σήμερα δεν επιτρέπει στις μπαταρίες και τα ηλεκτρονικά κυκλώματα να είναι τόσο ευλύγιστα όσο οι οθόνες.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ FLEXIBLE ΚΑΙ ΚΥΡΤΩΝ AMOLED ΟΘΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ SMARTPHONES

Λογικά το νέο LG smartphone θα είναι ένα κλασσικό Android smartphone αλλά με οθόνη που θα επεκτείνεται στις άκρες, σχηματίζοντας μια κυρτή επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης είναι κλειστό ή καλυμμένο, το smartphone θα μπορεί να δείχνει πληροφορίες σε μια μικρή περιοχή με μία ή δύο γραμμές κειμένου.

Υπομονή λοιπόν για το νέο LG smartphone με flexible OLED οθόνη. Είναι σαν να επιστρέφουμε στο παρελθόν με τα πρώτα κινητά που μπορούσαν να δείξουν 1-2 γραμμές κείμενο μόνο. Να περιμένετε και apps που θα εκμεταλλευτούν αυτόν τον χώρο: τιμές μετοχών, καιρός, μηνύματα, ειδοποιήσεις από το ημερολόγιο, μπαταρία και ώρα κλπ.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...