19.4.13

Τσίτσιδη για καλό σκοπό ή αλλιώς: Jessica Jane hot twitter striptease photos!!!

Για να είμαι ειλικρινής την, ομολογουμένως πολύ sexy, Τζέσικα Τζέην δεν την ήξερα μέχρι σήμερα, με τη δημοσιογραφική μου έρευνα έμαθα είναι μοντέλο και παρουσιάστρια του Real Hustle.

Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας.
Το θέμα μας είναι ότι υποσχέθηκε μέσω Twitter να κάνει striptease, αν οι οπαδοί της κάνουν δωρεές για τη νέα πτέρυγα παίδων του νοσοκομείου Great Ormond.

Η "φιλανθρωπία" και προς το νοσοκομείο και προς το φιλοθεάμον κοινό στέφθηκε με επιτυχία, καθώς  οι συγκεντρώθηκαν οι επιδιωκώμενες 10.000 λίρες και η Τζέσικα Τζέιν τήρησε την υπόσχεσή της.

Ακολουθεί το twitter striptease καρέ - καρέ (για την ακρίβεια δείτε τον παίδαρο να αποχωρίζεται ένα - ένα τα ρούχα της για κάθε 500 λίρες):
















ΥΓ: Να ζητήσω έστω και υστερογράφως συγνώμη από τους αναγνώστες της βραδινής στήλης για την μακρόχρονη απουσία μου. Το καταλαβαίνω ότι το σημερινό κομμάτι δεν σας αποζημιώνει, αλλά δεσμεύομαι δημόσια ότι θα επανέλθω δριμύτερος...
ΥΓ2: Μέχρι τότε συνεχίστε να απολαμβάνετε την υπέροχη Έβελυν, την Ιωάννα, την Ελισάβετ και τα άλλα παιδιά, καθώς η πορεία για το Τοπ 10 2013 συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον!!! 


by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...