19.4.13

Nokia EOS Catwalk, το αλουμινένιο Windows Phone 8 smartphone


Το Nokia CatWalk υποτίθεται ότι είναι το κωδικό όνομα για τον διάδοχο του Lumia 920. Ένα ακόμα Windows Phone 8 smartphone αλλά με πιο λεπτό και αλουμινένιο στα σημεία σώμα, μαζί με μια ιδιαιτερότητα στο πίσω μέρος.

Το νέο Lumia smartphone είναι πιθανό να χρησιμοποιεί για πρώτη φορά την τεχνολογία PureView όπως ακριβώς την γνωρίσαμε στο Nokia 808. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό το Nokia Catwalk να έχει κάμερα με αισθητήρα 41 megapixel. Για αυτό και το μικρό εξόγκωμα στο πίσω μέρος του κινητού, για να χωρέσει ο μεγάλος αισθητήρα.



PUREVIEW ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 41 MEGAPIXEL ΣΤΑ WINDOWS PHONE 8


Το σώμα μοιάζει πλαστικό αλλά οι γραμμές γύρω από αυτό φαίνονται αλουμινένιες. Θυμίζει αρκετά το design του παλιότερου Nokia N8 και του Nokia E7 αλλά με τον αέρα του Lumia. Σημασία πάντως έχει ο συνδυασμός της PureView κάμερας στα 41 megapixel, κάτι που είναι γνωστό και ως Nokia EOS μέχρι σήμερα.

Θα είναι η πρώτη φορά που τα Windows Phone 8 θα έχουν φτάσει σε αυτό το φωτογραφικό επίπεδο. Το hardware που υπάρχει σήμερα και η πλατφόρμα της Qualcomm μπορεί να υποστηρίξει τόσο μεγάλη ανάλυση φωτογραφιών από αισθητήρες κάμερας. Οι φήμες θέλουν το Nokia Catwalk να κυκλοφορεί κάποια στιγμή τον Ιούλιο 2013.



Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...