20.4.13

Κοντά στην ΑΕΚ ο Σύλλογος Κωνσταντινουπουλιτών

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος Κωνσταντινουπουλιτών ζητάει μεταξύ άλλων να «μην υποβιβαστεί η προσφορά της Αθλητικής Ένωσης στον ελληνικό αθλητισμό».

Το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει:

«Ο ιστορικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών εκφράζει τη λύπη και την αγανάκτησή του για όσα συμβαίνουν και πλήττουν την ΑΕΚ, καθώς η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, για τους Ρωμηούς της Πόλης και τους απογόνους τους, είναι κάτι παραπάνω από ποδοσφαιρικό σωματείο και ξεπερνά τη στενή έννοια της ομάδας.

Χωρίς να υπάρχει η πρόθεση της παρέμβασης στα εσωτερικά της ΠΑΕ ΑΕΚ και στο έργο της αθλητικής ή ποινικής Δικαιοσύνης, εκφράζεται η επιθυμία ώστε να μην «υποβιβαστεί» η προσφορά της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως στον ελληνικό αθλητισμό και επίσης να μην παραμεληθεί το γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν να κρίνεται η τύχη μιας ιστορικής ομάδας από τις όποιες ατασθαλίες έχουν συμβεί, ή ακόμη από τις απαράδεκτες εκδηλώσεις και βιαιοπραγίες κάποιων «θερμοκέφαλων».

Ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών δηλώνει την παρουσία του στα δρώμενα γύρω από την ΑΕΚ και πως είναι διατεθειμένος να συνδράμει για την ομαλότητα στον χώρο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως».


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...