23.4.13

Samsung Galaxy S4 mini, έρχεται τον Ιούλιο του 2013

Η παρουσίαση του Samsung Galaxy S4 mini καθυστερεί και μεταφέρεται για τον Ιούλιο 2013. Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για το νέο “μικρό” Galaxy S4 που αναμενόταν να παρουσιαστεί αυτές τι μέρες.

Ο λόγος για την μεταφορά της παρουσίασης του Galaxy S4 mini παραμένει άγνωστος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο “μικρό” smartphone υπάρχει και θα βγει στην αγορά. Η Samsung πρέπει να αποφασίσει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή και πως θα ταιριάζει την κυκλοφορία του Galaxy S4 με το Galaxy S 4 mini.

Όπως και το προηγούμενο μικρό Galaxy S3 mini, το νέο Galaxy S4 mini θα διαφέρει σημαντικά σε επιδόσεις και χαρακτηριστικά από το μεγαλύτερο Galaxy S4. Τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία είναι οθόνη 4.3 ιντσών με qHD ανάλυση, κάμερα 8 megapixel, 1GB RAM, χωρητικότητα 8GB/16GB/32GB και Android 4.2. Αν κάποιο από τα προηγμένα χαρακτηριστικά του Galaxy S4 όπως το 4G LTE είναι διαθέσιμα μένει να το δούμε. Ίσως η Samsung επιλέξει να αφήσει εκτός λειτουργίες όπως το S-Health και να εστιάσει σε software δυνατότητες, όπως για παράδειγμα στο S-Translator, Group Play.

Το Galaxy S 4 μεταφράζει ανάμεσα σε διαφορετικές γλώσσες με το S-Translator, ξυπνάει την βαριεστημένη ομάδα με την βοήθεια του Group Play και κάνει την μεσόγεια μαμά χαρούμενη με το Sound Shot. Το S-Translator μεταφράζει φωνή και κείμενο σε 10 γλώσσες (τα Ελληνικά δεν συμπεριλαμβάνονται), το Group Play μετατρέπει τα Galaxy S4 σε ηχείο ώστε ένα GS4 να είναι το player και τα υπόλοιπα Galaxy S4 να αναπαράγουν την μουσική, το Sound & Shot βγάζει φωτογραφίες με ήχο και μουσική διάρκειας μέχρι 9 δευτερόλεπτα.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...