1.4.13

Toyota GT86 Cup Edition 2013: Μόλις 86 αντίτυπα (photos)

Παρότι οι κακές καιρικές συνθήκες και το χιόνι σε ορισμένα σημεία της πίστας του Nürburgring οδήγησαν στην ματαίωση του πρώτου αγώνα της σεζόν του VLN Endurance Championship στις 23 Μαρτίου του 2013, αυτό δεν σταμάτησε την Toyota από το να παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του coupe GT86 με την ονομασία «Cup Edition». Το Toyota GT86 Cup Edition λοιπόν που βλέπετε στις φωτογραφίες θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό που φτάνει μόλις τα 86 αυτοκίνητα.
 
Το κόστος της συγκεκριμένης έκδοσης είναι €2.860 περισσότερα από την «απλή» έκδοση και οι αλλαγές περιορίζονται κυρίως στο αισθητικό κομμάτι. Αυτό που ξεχωρίζεις στην συγκεκριμένη έκδοση είναι οι αγωνιστικού τύπου νέες ζάντες Ultraleggera 18 ιντσών της OZ με ελαστικά Pirelli P Zero Corsa GT διαστάσεων 225/40 R18 και φυσικά τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα. Η ειδική έκδοση Cup Edition θα διατίθεται σε τρία χρώματα: άσπρο, μαύρο και κόκκινο («Dynamic White Pearl», «Furious Black Mica» και «Racing Red» πιο συγκεκριμένα οι ονομασίες τους).
 
Το coupe 2+2 θέσεων δεν διαφέρει μηχανικά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις καθώς κάτω από το καπό υπάρχει ο δίλιτρος boxer που αποδίδει 200 ίππους, ενώ στο εσωτερικό η Toyota έχει κάνει εκτεταμένη χρήση Alcantara ακόμα και στο τιμόνι, ενώ οι κόκκινες ραφές σε καθίσματα, τιμόνι και χειρόφρενο ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα. Σε αυτό το σημείο δεν λείπουν και τα λογότυπα «Cup Edition», ενώ υπάρχει και ταμπελάκι με τον αριθμό της ειδικής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...