2.4.13

O Λεωνίδας Μαράντης ξέρει από rock πάρτι και το αποδεικνύει...

O Λεωνίδας Μαράντης και οι Spotlights είναι έτοιμοι να μας αποδείξουν για ακόμα μια φορά, ότι ξέρουν από rock party, την Παρασκευή 5 Απριλίου στη σκηνή του «Τώρα Κ44».



Ο Λεωνίδας Μαράντης υπόσχεται μια εκρηκτική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από τη βρετανική rock σκηνή, διασκευασμένες ελληνικές rock επιτυχίες αλλά και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Λονδίνο – Αθήνα». Στο πλευρό του θα είναι για ακόμα μια φορά οι Spotlights, πέντε ορεξάτοι μουσικοί και φίλοι, έτοιμοι να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα με τον δικό τους τρόπο.

Έχοντας κυκλοφορήσει το νέο του video clip με τίτλο «Άσος Στο Μανίκι», ο Λεωνίδας δηλώνει έτοιμος να μας ξεσηκώσει σε ένα τρελό πάρτι με ελεύθερη είσοδο. Άλλοτε με brit-pop και άλλοτε με indie-rock ήχο, άλλοτε με χορευτική και άλλοτε με νοσταλγική διάθεση, ο Λεωνίδας Μαράντης και οι Spotlights θα στήνσυν ένα μουσικό ταξίδι και θα ξεδιπλώσουν ιστορίες βγαλμένες μέσα από την πρώτη δισκογραφική απόπειρα του Λεωνίδα, μαζί με διασκευές από τη βρετανική αλλά και την ελληνική rock σκηνή.

Ο Στέφανος Δανιηλίδης στα πλήκτρα υπογράφει τις ενορχηστρώσεις, ο Λευτέρης Κορρές και ο Νίκος Νικολαίδης θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με τις γκαζωμένες κιθάρες τους, ο Μανώλης Γιαννιτσόπουλος θα βάλει τη δικιά του rock πινελιά στο μπάσο και ο Λεωνίδας Κουγιουμτζόγλου θα δώσει τον παλμό στα τύμπανα. Όλοι μαζί θα ντύσουν μουσικά τις ερμηνείες του Λεωνίδα και θα μας ταξιδέψουν από το Λονδίνο ως την Αθήνα παρέα με τους Beatles, τους Clash, τους Killers, τους Pulp, τους Depeche Mode, τους Violent Femmes και πολλούς άλλους αντιπροσώπους του βρετανικού ήχου.

Πληροφορίες: Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, 210 3423560, στις 10:30 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...