4.4.13

Ο Βασιλικός... «In the spotlight»

Με ένα πρόγραμμα γεμάτο με φαινομενικά αταίριαστα τραγούδια, ο Βασιλικός θα καταλάβει τη σκηνή του Σταυρού του Νότου, στις 5 και 12 Απριλίου.


Οι μεγάλες επιτυχίες των Raining Pleasure, η επιρροή του Μάνου Χατζιδάκι, οι Beatles, οι μοναδικές επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής του χρυσού δίσκου «Vintage», o Leonard Cohen και πολλά ακόμα θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο Βασιλικός για δύο Παρασκευές στις 5 και 12 Απριλίου, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, φαινομενικά αταίριαστα, που μέσα από τα μάτια του Βασιλικού και τη μοναδική χροιά του γίνονται ένα και περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη μέχρι τώρα πορεία του.

Ο Βασιλικός θα παρουσιάσει ζωντανά ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα και θα μας συστήσει ξανά όλα εκείνα τα τραγούδια που δημιούργησε, καθώς και εκείνα που τον… δημιούργησαν.

Πληροφορίες: Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, 2109226975, www.stn.gr, στις 10.30 μ.μ., είσοδος 12€ με μπύρα/κρασί.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...