5.4.13

Νέο Google Nexus 7 tablet τον Ιούλιο 2013 με χαμηλή τιμή

Έτοιμο το νέο Nexus 7 tablet για τον Ιούλιο του 2013, σύμφωνα με πληροφορίες. Φθηνότερο, ταχύτερο, πιο λεπτό και με βελτιωμένη ανάλυση στην οθόνη. Αυτό αναφέρουν πρόσωπα με γνώση στο θέμα που ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Η νέα γενιά Google Nexus 7 θα σηματοδοτήσει στροφή για το Google στην αγορά των tablets. Αν οι πληροφορίες επαληθευθούν το νέο “μικρό” tablet θα βασίζεται Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή αντί για το γνωστό NVIDIA Tegra 3 ή NVIDIA Tegra 4. Ο λόγος που το Google φαίνεται να επέλεξε Snapdragon αντί για Tegra είναι η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Πιθανότατα να εμπλέκεται και το LTE, κάτι που ο Snapdragon υποστηρίζει συνολικά και μόλις πρόσφατα η NVIDIA ανακοίνωσε με την παρουσίαση του Tegra 4i.

Το νέο Nexus 7 tablet θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο 2013 και λέγεται ότι θα προσφέρει σημαντικά βελτιωμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το σημερινό μοντέλο. Ταχύτερος επεξεργαστής, υψηλότερη ανάλυση οθόνη, πιο λεπτό design και χαμηλότερη τιμή. Αν και η τιμή του νέου Nexus 7 δεν έχει καθοριστεί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Google θα κινηθεί πολύ επιθετικά. Στόχος είναι το μερίδιο αγοράς από τον ανταγωνισμό του Kindle και του iPad mini.

Κατασκευαστής του Nexus 7 θα είναι και πάλι η ASUS με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για παραγωγή 8 εκατομμυρίων tablets για τους επόμενους 5-6 μήνες από την κυκλοφορία του νέου Nexus 7. Ίσως το Android 5.0 να προσφέρει κάτι απίστευτα διαφορετικό και ειδικά σχεδιασμένο για οθόνες tablets έτσι ώστε το Google να κερδίσει έδαφος και κοινό που τώρα προτιμά τα φθηνότερα Kindle και τα ωριμότερα iPad mini.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...