9.4.13

BlackBerry R-Series smartphone, για τους πιστούς του QWERTY

Ένα ακόμα BlackBerry 10 φαίνεται ότι είναι στα σκαριά. Το όνομα αυτού BlackBerry R-Series, με QWERTY φτιαγμένο με πλαστικά κουμπιά αντί για pixels. Όπως τον παλιό καλό καιρό μόνο που τώρα το λειτουργικό είναι το BlackBerry 10.

Ένα ακόμα κλασσικό στην εμφάνιση Blackberry με physical QWERTY πληκτρολόγιο και το νέο BlackBerry 10 λειτουργικό. Τίποτα συγκλονιστικό, τουλάχιστον όχι τόσο συγκλονιστικό όσο το Blackberry Z10. Σύμφωνα με τις φήμες το νέο R-series Blackberry θα είναι το φθηνότερο BlackBerry 10 smartphone της αγοράς. Τιμή και χαρακτηριστικά παραμένουν άγνωστα προς το παρόν. Για να έχει ελκυστική τιμή, οι δυνατότητες μάλλον δεν θα είναι σπουδαίες. Η Blackberry μάλλον απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν ακόμα Blackberry smartphone παλιάς γενιάς και θέλουν να αναβαθμιστούν σε Blackberry 10.

Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε οικονομικά αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο του 2012. Η Blackberry σημείωσε κέρδη 94 εκατομμύρια δολάρια σε τζίρο 2.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Παράλληλα ανακοινώθηκαν πωλήσεις ενός εκατομμυρίου Blackberry 10 smartphone.

Μένει να δούμε πως το νέο BlackBerry R-Series θα σταθεί δίπλα στο μεγάλου αδερφό, το Blackberry Q10 με QWERTY επίσης.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...