3.4.13

Arianny Celeste: Είμαι πολύ ανασφαλής με το σώμα μου (photos)

Το πιο σέξι κορίτσι του UFC που ψηφίστηκε ως η Γυναίκα της Χρονιάς από το περιοδικό ΜΑΧΙΜ για το 2012, φωτογραφήθηκε για το επίσημο περιοδικό των πολεμικών τεχνών και μίλησε για τις ανασφάλειες της.


Η Σελέστ μπορεί να ξεκινήσει ως ένα κορίτσι ανακοινώσεων αγώνων, αλλά η μοναδική της εμφάνιση και το καλοδουλεμένο κορμί της, κέρδισαν γρήγορα τα ανδρικά περιοδικά που την μετέτρεψαν στο απόλυτο sex symbol.

Από την εποχή που εμφανίστηκε στα ρινγκ του UFC, η Σελέστ έχει ποζάρει για γνωστές μάρκες εσωρούχων, αλλά και περιοδικά όπως το ΜΑΧΙΜ και το Esquire. Ωστόσο ακόμα και κορίτσια σαν την Αριάνι έχουν τις ανασφάλειες τους.

«Πάντα λέω από μέσα μου ”ελπίζω να δείχνω όμορφη”. Περιτριγυρίζομαι από άνδρες αθλητές με πολύ ωραία σώματα και πολλές φορές νιώθω μειονεκτικά», δήλωσε η Αριάνι ενώ παραδέχτηκε πως περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να διατηρήσει τη φόρμα της.

Το επίσημο περιοδικό του UFC, ”The UFC 360”, μας έδωσε μερικές από τις πιο καυτές πόζες του νεαρού μοντέλου, που πιστοποιούν ότι δεν θα έπρεπε να έχει καμία ανησυχία για την εμφάνιση της…









Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...