18.1.13

ASUS Qube Google TV, το κουτί που θα αλλάξει την τηλεόραση σου

Το ASUS Qube είναι η έκδοση της Smart TV όπως ακριβώς την φαντάζεται το Google, γεμάτη Android και δίπλα σε κάθε μεγάλη τηλεόραση ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή. Το νέο μοντέλο Google TV έρχεται με πρόσβαση στο Google Play και όλο το περιεχόμενο του.

Αυτό σημαίνει ότι Android apps και games θα μπορούν να τρέχουν στο ASUS Qube χωρίς πρόβλημα. Για τον χειρισμό των λειτουργιών της τηλεόρασης, υπάρχει το ASUS Mobile Remote app για όσους έχουν Android smartphone για να χειριστούν εφαρμογές όπως το Netflix, Amazon Instant Video και την αναζήτηση στο web μέσα από το Google.

Τα χαρακτηριστικά του ASUS Qube Google TV παραμένουν άγνωστα προς το παρόν, αλλά μην σας φανεί περίεργο αν μάθουμε ότι τα ηλεκτρονικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα Transformer Pad κλεισμένο σε κύβο και με τις κατάλληλες εξόδους για επικοινωνία με τηλεοράσεις. USB και HDMI θεωρούνται δεδομένα όπως και το WiFi και μάλλον το Bluetooth. Πιθανολογείται ότι μέσα στο ASUS Qube ζει ο επεξεργαστής Marvell ARMADA αλλά αυτό μένει να το δούμε.

Όλα αυτά με την βοήθεια του Android στον ρόλο Google TV, αναζήτηση περιεχομένου μέσω φωνής (voice search) αλλά και gestures για τον χειρισμό του UI. Μαζί έρχονται και 50GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...