6.7.12

Κόπα Λιμπερταδόρες... δαγκωτό (video)

Οι Λατινοαμερικάνοι είναι γνωστοί για το εκρηκτικό τους ταμπεραμέντο. Συχνά οι ποδοσφαιρικοί αγώνες προσφέρουν και άλλου είδους θέαμα με τους παίκτες να ξεχνούν πως είναι σε γήπεδο νομίζοντας πως βρίσκονται σε ρινγκ. 

Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που οι θερμόαιμοι Λατίνοι δνε χρησιμοποιούν πόδια ή χέρια αλλά... στόμα. Στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες λοιπόν ο μέσος της Κορίνθιας, Έμερσον Σέικ, δάγκωσε το χέρι του αμυντικού της Μπόκα ΡΤζούνιορς, Ματίας Καρούτσο! 

Το περίεργο, εκτός από αυτό καθαυτό το περιστατικό, είναι πως ο αγώνας ήταν στο 89ο λεπτό, το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της Κορίνθιας με γκολ μάλιστα του Σέικ και τίποτα δεν έδειχνε ικανό να αποτελέσει αφορμή για να ξεφύγει η κατάσταση. Τουλάχιστον από πλευράς Κορίνθιανς. 

Όμως, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου (και της γυναίκας η καρδιά) και φαίνεται πως ο άσος των Βραζιλιάνων είχε "ανοικτούς λογαριασμούς" με τον Καρούτσο. Ο διαιτητής μπορεί να μην είδε τη φάση για να τον τιμωρήσει αλλά κάλλιστα μπορεί να του επιβληθεί ποινή αν ληφθεί υπόψη το βίντεο του αγώνα.


by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...