1.6.12

To επετειακό VW Scirocco GTS





Η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του Scirocco στην Έκθεση της Λειψίας γιορτάζοντας τα 30α γενέθλια του θρυλικού Scirocco GTS.
Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα εορταστικό-επετειακό μοντέλο που φέρνει στη μνήμη των παλαιοτέρων το θρυλικόScirocco GTS της δεκαετίας του ’80. Σχεδιαστικά, το νέο μοντέλο διαφοροποιείται αισθητικά χάρη στους ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, που διαθέτουν ακόμα πιο επιθετικό στιλ, τον αεροδυναμικό διαχύτη στο κατώτερο μέρος του πίσω, την αεροτομή στην κορυφή της τρίτης πόρτας, η οποία είναι… δανεική από την κορυφαία έκδοση R, από τις ειδικά σχεδιασμένες ζάντες των 18 ιντσών, που κρύβουν μέσα τους τις βαμμένες σε κόκκινο χρώμα δαγκάνες του συστήματος πέδησης, τους επίσης κόκκινους εξωτερικούς καθρέπτες, καθώς και τα τονισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα στο πλάι. Παρ’ όλα αυτά, σημείο αναφοράς αποτελούν οι ρίγες (μαύρες/κόκκινες), οι οποίες παραπέμπουν σε αγωνιστικές κατασκευές και, ειδικά για την περίσταση, διατρέχουν κατά μήκος τις εξωτερικές επιφάνειες του νέου Scirocco GTS καλύπτοντας τμήμα του εμπρός καπό, της οροφής και του πίσω μέρους. Στο εσωτερικό, οι σπορτίφ πινελιές περιορίζονται στο νέο επιλογέα και τις δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων με τις κόκκινες ραφές.


Στα μηχανικά μέρη, οι αλλαγές είναι επουσιώδεις, με τον γνωστό 2λιτρο TSI κινητήρα της VWνα αποδίδει πλέον 210 ίππους, χάρη στις διαφορετικές ρυθμίσεις της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου του.

Το νέο Scirocco GTS θα παρουσιαστεί μαζί με τις ειδικές εκδόσεις R Line, Fender καιUrban White των VW CC, Beetleκαι CrossPolo στην Έκθεση της Λειψίας, η οποία ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 2 Ιουνίου.



Πηγή: 4troxoi.gr






Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...